Vali Vijelie, taxat de poliţişti după un concert pe litoral. Ce amendă a primit manelistul

Poliţiştii constănţeni au dat amenzi în valoare de 3.500 de lei în urma unui concert susţinut de Vali Vijelie în zona Mamaia Sat, unde s-au adunat mai multe persoane.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, vineri, în jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în faţa unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări un concert.

“Poliţiştii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulţimea, iar persoanele prezente s-au conformat”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor.

De asemenea, manelistul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniştii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Care este numele real al lui Vali Vijelie

Vali Vijelie se numește, în buletin, Valentin Rusu, lucru pe care nu mulți sunt cei care îl știu. Un alt lucru extrem de interesant despre Vali Vijelie este acela că mama lui, Florica, este prima femeie din România care a cântat romanțe la un post de radio, deci talentul vine din familie!

Deși acum are tot ce-și dorește, Vali Vijelie a avut o copilărie destul de grea și sărăcăcioasă. Artistul era nevoit, în vacanțele de vară, să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu și chiar în câmp, pentru a-și asigura rechizitele școlare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here