Cătălin Rotea, candidatul PSD la Primăria Balș: E timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru

Cătălin Rotea, candidatul PSD la Primăria Balș, pune în comparație reușitele sale ca manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina cu ceea ce vrea să facă și ca primar al orașului de pe Olteț.

La trei ani de la preluarea funcției de manager al Spitalului Slatina, Cătălin Rotea marchează momentul printr-o postare pe rețelele de socializare, în care arată că, dincolo de investițiile majore în materiale și infrastructură, una dintre reușitele sale este aceea că a reușit să creeze legături de familie între angajații unității medicale. Lucru pe care, dincolo de programele de investiții pregătite pentru Balș, dorește să îl atingă și în privința comunității orașului, ca primar.

„Astăzi se împlinesc trei ani de când am preluat funcția de manager al Spitalului Județean Slatina. Această perioadă a însemnat investiții în aparatură, modernizare de secții, dar mai presus de toate, investiții în resursă umană, o comunitate de profesioniști, cadre medicale dedicate acestei vocații – de a salva vieți.

Alături de colegii din SJU, am reușit să creăm o legătură de familie, în care fiecare să simtă că aparține unei comunități, că este în siguranță și își poate desfășura meseria cu încredere.

Același lucru se va întâmpla și în Balș.

Este timpul ca ura, răutatea și sărăcia să înceteze să mai acapareze orașul nostru.
Avem nevoie de schimbare mai mult ca oricând, iar Schimbarea suntem NOI!, a scris, pe pagina sa de socializare, Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here