Adelina Pestrițu are coronavirus. Anunțul vedetei/ VIDEO

Adelina Pestritu a fost confirmată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu un infectat. Târziu în noapte, într-un video, a mărturisit că se află în parcarea spitalului, unde așteaptă să fie internată. 

Adelina Pestriţu a anunţat că a fost infectată cu Covid 19. “Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent.

N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”

În urmă cu câteva zile, Adelina ne anunţă că testul e ok. Rezultatul mult aşteptat a fost împărtăşit prima dată cu fanii săi de pe Instagram, unde frumoasa brunetă a anunţat că este perfect sănătoasă și că nu are motive de îngrijorare. Ea a realizat acest test pentru că filmează pentru tot felul de colaborări pe care le are și este necesar ca toată lumea să fie sănătoasă la aceste întâlniri, în special când este cu familia.

Șirul îmbolnăvirilor cu Covid 19 nu a trecut neobservat prin rândul vedetele din showbiz. Diagnosticaţi cu acest virus nemilos, Andreea Esca, Marcel Pavel şi Alina Puşcaş au anunţat public pe site-urile de socializare ca au fost infestaţi.

Prezentatoarea Tv Alina Puşcaş a fost un caz fericit, forma de infectare cu coronavirus a fost una uşoară, nu a avut sintome, dar, totuşi, a ales să se izoleze departe de familie la Spitalul Militar mobil din Otopeni. Între timp, colegii ei au fost internaţi în spitalele de boli infecţioase Matei Balş şi respectiv Victor Babeş din Bucureşti în stare critică.

Celebritatea Adelinei Pestrițu a venit după mariajul cu Liviu Vârciu din 2009, de care a divorțat după doar un an. Ulterior, a fost cooptată în echipa Kanal D, unde a prezentat două emisiuni tv. Mai târziu, bruneta a prins gustul online-ului, face bani din haine şi social media. În prezent, vedeta este căsătorită cu Virgil Şteblea din 2019 şi  împreună au o fetiţă pe nume Zenaida, născută în 2018.

Bruneta strânge mii de aprecieri la postări din partea fanilor, iar comentariile sunt pe măsură. „ Toată stima pentru tine! Mereu woow.”,  „ Divină, superbă, graţioasă”,  „ Eşti minunată, atât de superbă. Te admir foarte mult!” 

Adelina colaborează cu o mulţime de brand-uri, însă, de curând a încheiat contract cu un cunoscut site de fashion, devenind imaginea lor. Într-o postare, ce anuţă un parteneriat platit aceasta poartă un compleu cu print, mulat pe corp, format dintr-un top şi fustă, care îi pun în evidenţă trupul bine lucrat la sala de fitness. Ţinutele bine coroite, pantalonii evazaţi sau fuste cu volane, în culori neutre sau viu colorate vin perfect pe corpul vedetei, semn că aceasta are mare grijă de aspectul său fizic.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here