Adelina Pestriţu, primele declaraţii de pe patul de spital. Cum se simte vedeta și ce simptome are

Adelina Pestriţu se află în aceste momente internată în spital, fiind testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a vorbit pe Instastory despre starea ei şi cum a decurs toată situaţia până să afle rezultatul testului.

Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit şi a mărturisit că în urmă cu o zi nu s-a simțit prea bine, prezenta stări de oboseală, iar treptat a început să-și piardă gustul și mirosul.

”Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții.

Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o gust, totul s-a întâmplat treptat.

Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția.”, a spus Adelina Pestrițu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here