Accident cu victimă în Slatina, NEMEDIATIZAT de Poliție. Ce crede victima că s-ar fi întâmplat

Un accident soldat cu o victimă s-a petrecut, la începutul acestei săptămâni, pe strada Văilor din Slatina, dar cazul nu a fost mediatizat de poliție. Victima, un bărbat din localitate, susține că un martor i-ar fi spus că șoferul care a provocat accidentul ar fi părăsit locul faptei și că altcineva ar fi fost supus testului de alcool.

Victima se afla la volanul uneia dintre autoturismele implicate care, în momentul în care se pregătea să vireze la stânga, pe o altă stradă, a fost lovită puternic din spate de o altă mașină.

„La data de 31 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat pe strada Văilor, din localitate, pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs un eveniment rutier. În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autovehiculul din față”, a declarat, la solicitarea OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma impactului, șoferul lovit din spate și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital. El spune acum că un martor i-a spus că șoferul vinovat ar fi părăsit locul accidentului și că altcineva se afla la volan în momentul în care au apărut polițiștii.

„Eu nu am mai văzut nimic din șocul acela. Mi-am pierdut cunoștința și am fost dus la Urgențe. Cineva însă mi-a spus că la volan ar fi trecut altcineva decât șoferul care a provocat accidentul și care a plecat de la fața locului”, a spus bărbatul.

Ajunși la locul accidentului, oamenii legii au găsit un bărbat de 58 de ani care le-a spus că el a provocat incidentul.

„Un bărbat, de 58 de ani, din Slatina, prezent la fața locului, a declarat polițiștilor că ar fi condus autoturismul care a provocat accidentul rutier”, a mai precizat Alexandra Dicu.

În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pe a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here