Motivul incredibil pentru care care o femeie de serviciu s-a trezit cu 100.000 € în cont. Ce a făcut cu banii

O femeie de serviciu s-a trezit cu 90.000 de lire sterline (100.000 €) în cont, după ce s-a dus la un magazin pentru a cere returnarea a 9 lire sterline, și s-a apucat să cheltuie banii, fără a notifica organizația de caritate care a comis eroarea.

Comfort Konadu, o femeie de serviciu de 52 de ani din Marea Britanie, s-a trezit că are în cont 90.000 de lire sterline, de la organizația caritabilă Royal Mencap Society, după ce anterior a mers la un magazin al asociației pentru a cere returnarea a 9 lire sterline, pentru un produs pe care îl cumpărase.

În loc să anunțe organizația despre eroarea comisă, femeia a cheltuit peste 31.000 de lire sterline într-o singură zi, iar restul sumei, de 59.000 de lire sterline, a transferat-o în conturile copiilor săi, scrie Daily Star.

Banca organizației Royal Mencap Society a reușit să înghețe o parte din fondurile trimise din greșeală femeii, însă a pierdut peste 31.000 de lire sterline.

Trimisă în judecată, Konadu a fost condamnată la doi ani de închisoare, cu suspendare, judecătoarea spunându-i că “a adus rușinea asupra ei și a familiei ei”.

Trei dintre membrii organizației caritabile, care se ocupă de persoane cu dezabilități, au fost concediați în legătură cu incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here