Un bărbat care avea asupra sa unelte pentru pescuit comercial, prins de jandarmii olteni/ FOTO

Un bărbat din Olt a fost descoperit, ieri, de către jandarmi în timp ce afla la pescuit având asupra sa o plasă pentru pescuit comercial.

În plasa de pescuit se găsea cantitatea de aproximativ 4,5 de kg pește, specia crap și caras, care a fost redat mediului acvatic.

„În ziua de 03.09.2020, în jurul orelor 08:00,  efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, au depistat în dreptul localităţii Vultureşti, pe numitul C.F.  în vârstă de 26 de ani, în timp ce pescuia comercial folosind o plasă de pescuit de tip monofilament, în lungime de 885 m.

Au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea faptelor: „pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit” și  „deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament” , fapte prev. și ped. de art. 64, lit. a. și k., din Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea faptei de deţinere sau utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here