Un deputat și-a fracturat coloana într-un accident produs cu mașina Parlamentului. Cum s-a întâmplat

Deputatul PMP Constantin Codreanu, care a suferit o fractură de coloană după ce mașina în care se afla a fost implicat într-un accident rutier în Focşani, a fost transferat cu ambulanţa la un spital din Capitală, potrivit reprezentanţilor SJU Vrancea.

“Vineri dimineaţă au fost aduşi la spital doi bărbaţi, răniţi într-un accident de maşină. Unul dintre bărbaţi a suferit o fractură apofiză şi urmează să fie transferat, cu ambulanţa, la un spital din municipiul Bucureşti”, a declarat managerul SJU Focşani, Codruţa Elena Neagu.

Parlamentarul se afla în autoturismul Camerei Deputaţilor, care a fost lovit din spate de un alt şofer ce nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa.

“Astăzi (vineri n.r.), ora 6,20, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcţia Buzău – Bacău, pe centura municipiului Focşani, la intersecţia semaforizată cu DJ 204D nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat astfel în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea uşoară a celui de-al doilea conducător auto, precum şi a pasagerului din dreapta faţă din acelaşi autoturism”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here