20 de apartamente ANL destinate medicilor, finalizate la Slatina/ FOTO

20 de locuinţe ANL destinate medicilor rezidenţi şi altor tineri specialişti din domeniul sănătăţii au fost finalizate la Slatina.

Gabriel Stanciu, directorul general adjunct al instituţiei, a verificat stadiul lucrărilor de la obiectivul de investiţie situat pe strada Orhideelor, constatând finalizarea lucrărilor.

„Cele 20 de apartamente destinate specialiștilor din sănătate sunt finalizate, urmând ca primăria să întreprindă demersurile cu privire la asigurarea alimentării cu gaz pentru punerea în funcțiune și recepționarea în bune condiții a locuințelor”, se arată într-o postare a ANL.

Proiectul a fost derulat de instituţia aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”.

Investiţia ai cărei beneficiari sunt medicii rezidenţi şi alţi tineri specialişti din domeniul sănătăţii a fost începută la Slatina acum doi ani şi s-a ridicat la peste 3 milioane de lei, sumă finanţată de ANL.

Potrivit datelor oficiale postate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, instituţia a finalizat în judeţul Olt 782 de locuințe și are în execuție efectivă alte 72 în oraşele Balş – 20, Corabia – 40 şi comuna Vişina – 12, toate fiind destinate tinerilor.

1 COMENTARIU

  1. La salariile pe care le au chiar merita un apartament moca , ba da un mercedes nu le dam ba si sa i pupam in cur la intrarea in cabinet , bine asta inainte de a le da celebra spaga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here