Doliu la Craiova: A murit în linia întâi! Un medic de familie a fost ucis de coronavirus/ FOTO

Este doliu la Craiova după ce un medic de familie aflat de mai mult timp la Terapie Intensivă a pierdut lupta cu moartea.

Dr. Pîrșoiu era medic de familie și se afla de mai mult timp la terapie intensivă. S-a făcut tot ce a fost omenește posibil.I s-a administrat şi plasmă de la foşti bolnavi de COVID-19 însă nicio schimbare.

„Din păcate, cu toate eforturile depuse de personalul secției de Terapie Intensiva, doamna dr. Pîrșoiu a decedat in aceasta după amiaza! Dumnezeu s-o odihneasca!”, a transmis familia în cursul zilei de duminică.

Cu câteva zile înainte de tragedie, familia a făcut un apel disperat.

Strigăt disperat de ajutor

„Vă rog din suflet, dacă aţi avut sau cunoasteşti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid şi vindecat cu cel putin 14 zile în urmă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR ţi bilet de externare) cu grupa de sange A2 sau 01, va rog mergeti sa donati la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau daca sunteţi/ cunoasteţi pe cineva din Bucuresti la Institutul National de Hematologie Tranfuzionala din Bucureşti. Numele primitorului este PÎRȘOI CRISTIANA, nr. de contact: 0723 672 879.
Vă rog doar să ma ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here