O soferiță neatentă a luat viața unui tânăr aflat pe motocicletă. Bărbatul și-a dat ultima suflare la spital

Încă o tragedie însângerează drumurile Capitalei. Un tânăr motociclist și-a găsit sfârșitul aseară când o șoferiță care a virat stânga fără să se asigure a spulberat pur și simplu motocicleta, care apoi a luat foc.

Din păcate, manevrele de resuscitare ale salvatorilor chemați la locul nenorocirii au fost în zadar. Băiatul, care avea carnet de șofer profesionist, și-a dat ultima suflare la spital. A lăsat în urmă o familie în stare de șoc și o iubită.

Florin avea 27 de ani și era un vechi împătimit al motoarelor. Azi-noapte, în jurul orei 23, ieșise la o plimbare în sectorul 5 al capitalei. Mergea pe șoseaua Progresului, când i-a ieșit în cale un autoturism. Niciunul dintre șoferi nu a putut evita impactul extrem de violent, care avea să-i fie fatal tânărului motociclist. Se pare că de vină ar fi fost șoferița mașinii, o tânără de 24 de ani.

Motocicleta a luat foc

În urma impactului, Florin a fost aruncat în aer câțiva metri, iar motocicleta a luat foc, arzând aproape complet.

Un apel la 112 anunța teribilul accident, iar la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de ambulanță, poliția, dar și pompierii care au stins focul motocicletei. Pentru Florin, însă, nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat mai bine de o oră.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here