Crimă cu multe semne de întrebare. A fost bătută crunt de iubit. Femeia a refuzat sa meargă la spital

Crimă cu multe semne de întrebare în Galaţi. O femeie de 51 din a murit după ce a fost bătută crunt de iubitul ei. Iniţial, femeia a chemat, cu ultimele puteri, o ambulanţă.

De neînţeles este faptul că, în fața medicilor, abia respirând şi grav rănită a refuzat să fie transportată la spital. Cert este că, de dimineaţă, individul a sunat el la 112 şi a anunţat că iubita lui nu mai prezintă semne vitale. Anchetatorii încearcă să afle acum dacă, peste noapte, victima ar fi fost bătută din nou.

Cei doi parteneri erau împreună de aproximativ 20 de ani şi vecinii şi apropiaţii spun că bărbatul, taximetrist de meserie, era extrem de violent, şi nu doar cu iubita lui. Tot din cauza bătăilor îndurate, mama lui l-a părăsit şi ar fi plecat în Italia.

Cel mai des a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, Danuța, femeia împreună cu care locuia într-un apartament cu două camere din centrul Galaţiului. Sâmbătă seara, ea a sunat la ambulanţă şi a cerut ajutorul, dar, din motive pe care nimeni nu le poate înţelege, a refuzat să fie dusă la spital. Asistenta de pe ambulanță a consemnat că femeia suferise multiple leziuni, în special în zona capului. A doua zi dimineaţă, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că femeia nu mai mişca.

Medicii de la SMURD şi Ambulanță au resuscitat-o aproape o oră dar nu au mai reuşit să o readucă la viaţă. Tulburător este şi faptul că, deşi indura o viaţă de coşmar, femeia nu a cerut niciodată un ordin de restricţie faţă de partenerul ei. Bărbatul este acum reţinut şi va fi judecat pentru omor.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here