Un TIR a intrat cu viteză într-o casă. O copilă de doar 3 ani a fost strivită. Șoferul a murit și el/ VIDEO

Accident grav în Iași. Un TIR scăpat de sub control a intrat într-o locuință din zona Bucium. O fetiță de doar trei ani care ieșise în acel moment în curtea casei a fost pur și simplu strivită de mastodont, de asemenea şi șoferul TIR-ului a murit. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, potrivit România TV.

Tragedia s-a petrecut după ce șoferul TIR-ului ar fi rămas fără frâne și a pierdut controlul volanului. Mastodontul a pus la pâmânt un gard de beton și s-a oprit în casă alăturată. Nenorocirea a făcut ca fix în acel moment, micuța, bunica și tatăl să iasă din casă. Fetița a fost lovită atât de puternic încât nu a mai avut nicio șansă.

În urma impactului extrem de puternic și șoferul a murit. Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic. Cei doi aveau răni incompatibile cu viața. Tatăl micuței și bunica au scăpat miraculos.

Mastodontul a rupt și o țeavă de gaz. O echipă de speciliști a fost trimisă de urgență la fața locului pentru a rezolva problema.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here