Jaf la o primărie. Hoţii au plecat cu 60.000 de lei, bani alocați pentru ajutoarele sociale și salarii

Hoții au furat seiful, în care se aflau circa 60.000 de lei, din Primăria Blăgești, din județul Vaslui. Aceştia au acționat la pont la doar două zile după ce în seif au fost puși banii de salarii și ajutoarele sociale, conform România TV.

Oamenii legii au acţionat imediat şi au deschis dosar de cercetare penală. În caseta cu valori se aflau aproximativ 60.000 de lei. Autorii sunt încă necunoscuți.

“În dimineața zilei de 8 septembrie 2020, poliția orașului Murgeni a fost sesizată telefonic de către primarul localității Blăgești, județul Vaslui, cu privire la faptul că autori necunoscuți au pătruns prin efracție în sediul instituției și dintr-o încăpere au sustras o casetă de valori. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii iunfracțiunii de furt calificat, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta sesizată, identificarea autorilor și tragerea acestora la răspunderea penală”, informează polițiștii.

Hoţii au ştiut că seiful contabilităţii este plin cu bani, în cursul zilei de 7 septembrie, angajaţii instituţiei ridicând de la Trezorerie sumele aferente pentru salarii, plata îndemnizaţiilor pentru însoţitorii persoanelor cu handicap şi asistaţii sociali. În total, 65.000 de lei se aflau în cutia cu bani. Pentru a-şi şterge urmele, hoţii au sustras nu doar seiful, ci şi computerul în care era stocate înregistrarile camerelor de supraveghere.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here