Doi pompieri din Olt, distincții pentru performanțe profesionale deosebite/ FOTO

Doi pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt au primit, azi, distincții cu prilejul Zilei Pompierilor din România.

Este vorba de plutonierului adjutant şef Viorel Sandu Barcan – salvator de onoare şi plutonierului major Iulian Marcu – pompier de onoare.

Cei doi militari au fost recompensaţi de conducerea instituţiei pentru obținerea performanțelor profesionale deosebite înregistrate de-a lungul timpului.

„Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, pentru obținerea de performanțe profesionale deosebite, doi pompieri olteni au primit distincțiile de salvator de onoare al județului Olt și pompier de onoare al județului Olt”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„Cei doi militari, la fel ca majoritatea salvatorilor, fac lucrurile aproape instinctual. Indiferent că sunt la serviciu sau în timpul liber, acționează fără să stea pe gânduri pentru salvarea celor aflați în dificultate.

Pentru efortul depus în fiecare moment, lor și tuturor colegilor care salvează vieți și bunuri, le mulțumim”, a mai declarat reprezentantul ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here