Horoscop 11 septembrie 2020. Racii plănuiesc să se mute într-o casă mai mare

Sunt lucruri pe care le putem accesa cu ușurință, dar ne lipsește curajul. Să facem cumva să devină palpabilă.

Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să putem transforma un vis în realitate.

Horoscop 11 septembrie FECIOARĂ

Se poate să vă asociați cu niște oameni ca să lucrați la un proiect de amploare și să vă asigurați bani pe o durată mai lungă de timp.

Horoscop 11 septembrie BALANȚĂ

Poate va trebui să vă repoziționați față de un angajator și să vă cereți drepturile, să revizuiți un contract, ca să nu munciți mai mult decât sunteți plătiți.

Horoscop 11 septembrie SCORPION

Se poate să plecați pe undeva în plimbare, sau să căutați evenimentele culturale. Să treceți și voi pe acolo și să vă clătiți privirea și sufletul.

Horoscop 11 septembrie SĂGETĂTOR

O să aveți ocazia să vă faceți și mai cunoscuți, poate munca o să vorbească în locul vostru și se poate să câștigați un premiu, un titlu.

Horoscop 11 septembrie CAPRICORN

Se adună bani în cont, vi se plătesc orele suplimentare, colaborările și o să aveți parte de câștiguri consistente și o să fie o relaxare financiară.

Horoscop 11 septembrie VĂRSĂTOR

O să insiste cineva să investiți banii în ceva în care n-o să prea aveți încredere și o să ziceți pas – deocamdată, cu timpul poate vă răzgândiți.

Horoscop 11 septembrie PEȘTI

Se poate să aveți de-a face cu un avocat, un notar, să legalizați o situație și o să vă cereți drepturile, să nu vii se înstrăineze de niște bunuri.

Horoscop 11 septembrie BERBEC

Poate plecați de azi pe undeva și o să vă priască o zi, două de respiro, c-o să aveți multă treabă în continuare și e bine să vă luați de undeva energia.

Horoscop 11 septembrie TAUR

O să deveniți, probabil, mai toleranți în relația cu partenerul de cuplu că a traversat o perioadă mai dificilă și e în refacere, poate în convalescență.

Horoscop 11 septembrie GEMENI

Noutăți, care să vă ofere o mare direcție profesională, poate vă completați niște studii, că o fie mai accesibil online.

Horoscop 11 septembrie RAC

Poate vă puneți de acord cu familia să vă mutați într-o casă mai mare, sau să mai adăugați un etaj, ori poate doar o cameră, două în plus actualei.

Horoscop 11 septembrie LEU

O să vă interesați de școli, grădinițe, de tot ce le trebuie copiilor pentru școală, fie că se duc acolo, fie că vor lucra de acasă, online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here