Bencomp, primul producător de profile din WPC (lemn compozit) din România

Firma Bencomp face parte dintr-un grup de firme orădean cu tradiţie în valorificarea deşeurilor reciclabile. Bencomp valorifică anii de experiență în domeniul prelucrării maselor plastice a unor ingineri talentați și entuziasmul, plus priceperea unei echipe motivate, în continuă dezvoltare, pentru a produce produse calitative și competitive pe plan intern și extern.

Investim constant în tehnologie și cercetare pentru a ne asigura locul în topul producției de profile din lemn compozit. Calitatea exceptională este fundația companiei noastre și baza deciziilor pe care le luăm; fie că este vorba despre profilele pe care le cumpărați, fie despre cele mai bune modalități de a ne servi clientii. Angajamentul față de calitate ne garantează succesul nostru și satisfacția dumneavoastră.

Lemnul compozit de la Bencomp, soluția perfectă pentru amenajări exterioare

Lemnul compozit sau lemnul plastifiat, cunoscut sub numele de WPC (Wood Plastic Composite), este un produs compozit în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor.

Prin îmbinarea profilelor din lemn compozit se obţin duşumele exterioare, pontoane, plaje piscină, piste de joacă, alei, panouri de gard, foişoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban într-o gamă de culori şi texturi practic nelimitată.

Avantajele profilelor din lemn compozit de la Bencomp

Profilele din lemn compozit (WPC) de la Bencomp au avantajul că au durabilitate mare, nu își schimbă culoarea, sunt rezistente la intemperii și la umezeală, nu necesită operațiuni periodice de întreținere, se montează ușor și este un produs ecologic si reciclabil.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Bencomp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here