Alertă la o şcoală. Copil cu tată infectat cu noul coronavirus, adus alături de ceilalţi copii

Sursa foto: romaniatv.net

Un barbat care fusese confirmat ca infectat cu noul coronavirus si-a dus copilul la şcoală. Copilul este suspect de COVID-19, fiind contact direct al părintelui infectat. Direcția de Sănătate Publică a Capitalei a pornit o anchetă epidemiologică, copilul a fost băgat în carantină. La şcoală se va face o dezinfecție în clasa în care a stat copilul, dar şi în celelalte spații în care acesta a circulat. 

Un copil din Sectorul 2 al Capitalei a fost adus luni la școală, deși tatăl său era confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Conducerea școlii a aflat despre această situație de la centrul social la care copilul stătea. Instituția la care tatăl lucrează a anunțat centrul unde copilul locuiește că tatăl lui este pozitiv, iar conducerea acestui centru social a anunțat, la rândul ei, școala, potrivit Digi24.

Când a aflat despre cazul copilului, conducerea unității de învățământ a sunat imediat familia să vină să ia copilul de la școală. Copilul a fost condus imediat la poartă de către medicul școlar.

Copilul a stat în clasă circa 20 de minute. Conducerea şcolii a anunţat că se va face o dezinfecție în clasa în care a stat copilul, dar şi în celelalte spații în care acesta a circulat.

Direcția de Sănătate Publică a Capitalei a pornit deja o anchetă epidemiologică.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here