Împușcături în sediul unei companii. Un bărbat a tras cu pistolul la locul de muncă, apoi a fugit

Un bărbat a tras un foc de armă în sediul unei companii din Voluntari, fără să rănească pe cineva, după care a fugit. IPJ Ilfov transmite că l-a identificat pe acesta, fiind angajat în cadrul companiei, și că la această oră încearcă să-l prindă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat marți de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale, un angajat a folosit un pistol și a tras în interiorul respectivei societăți comerciale.

„La fața locului s-au deplasat, imediat, polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au desfășurat activități specifice din competență. La fața locului bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informațiile obținute s-a constatat faptul că, acesta a părăsit curtea societății, cu un autoturism”, precizează IPJ Ilfov.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 42 de ani.

Din primele verificări, se pare că bărbatul a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societății. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană.

„În prezent, polițiștii ilfoveni desfășoară activități specifice, în vederea depistării bărbatului, precum și a stabilirii situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, mai spun polițiștii.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here