O cântăreață de numai 24 de ani, DECEDATĂ într-un accident. Ce a spus șoferul după impact/ FOTO

O cântăreață de doar 24 de ani a murit luni dimineață, într-un accident care a avut loc în comuna Dărmănești din județul Suceava. Daniela Cușnir se întorcea de la o nuntă care a avut loc în alt județ, iar impactul care a ucis-o s-a produs la doar câțiva kilometri de casă.

Mașina era condusă de violonistul cântăreței, în vârstă de 19 ani, care, la un moment dat, a adormit la volan, așa cum le-a declarat polițiștilor după accident, potrivit Monitorul de Suceava. Scăpată de sub control, mașina s-a izbit violent de un pod din beton. Decesul tinerei a fost declarat la locul accidentului.

Tânărul de la volan era conștient și a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul le-a declarat polițiștilor că din cauza drumului lung și a oboselii, a adormit la volan.

Daniela Cușnir a fost o cântăreață de muzică populară talentată, care câștigase un premiu important din domeniu. Era în perioada în care își construia o carieră, fiind solicitată la tot mai multe evenimente.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here