Polițiștii și procurorii DIICOT Olt au descoperit culturi de cannabis. Una era ascunsă în vița de vie/ VIDEO

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Olt au descoperit, ieri, două culturi de cannabis, în județele Olt și Argeș, dintre care una se afla într-o cultura de viță de vie. Trei persoane au fost conduse la audieri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt au efectuat, ieri și azi, patru percheziţii domiciliare în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, din comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie.

„În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie.

Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

În activități au fost angrenați și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here