Candidatul PNL la Primăria Slatina, susținut de europarlamentarul Dan Motreanu

Candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei, Liviu Voiculescu, este susținut în demersul său electoral de europarlamentarul liberal Dan Motreanu.

Într-o postare video pe Facebook, Dan Motreanu spune că fondurile europene reprezintă o mare șansă pentru Slatina și că Liviu Voiculescu este soluția pentru orașul-reședință de județ.

„Îl susțin pe Liviu Voiculescu pentru Primăria Slatina. Slatina are o șansă imensă prin fondurile europene. Ca europarlamentar, sunt alături de el. Ca membru al Partidului Național Liberal, împreună cu primarii liberali de succes din România, suntem alături de el. Liviu Voiculescu reprezintă soluția, singura soluție pentru Slatina”, susține, în înregistrarea video, Dan Motreanu, căruia Voiculescu îi mulțumește, tot public, pentru susținere.

Candidatul liberal afirmă, la rândul său, că va colabora cu europarlamentarul PNL pentru a atrage bani europeni pentru proiectele pe care și le-a propus pentru oraș.

„Îi mulțumesc colegului meu, europarlamentarul PNL Dan Motreanu, pentru susținere.

Voi colabora intens cu el pentru a atrage fonduri europene pentru proiectele strategice pe care mi le-am propus pentru Primăria Slatina”, a scris, pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here