Doi bărbați din Slatina, reținuți de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum ilicit de droguri

Doi bărbați, de 30 si 34 de ani, din Slatina au fost reținuți, aseară, pentru 24 de ore în urma perchezițiilor pe care polițiștii și procurorii DIICOT Olt le-au efectuat, marți și miercuri, în localități din Olt și Argeș, unde au descoperit culturi de cannabis.

Descinderile oamenilor legii au avut loc în localitățile Găneasa din Olt și Stolnici din Argeș. Alături de cei doi slătineni, la audieri a fost condusă și o femeie, dar ea a fost lăsată în libertate.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt au efectuat, marți și miercuri, patru percheziţii domiciliare în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, din comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie.

„În urma activităților, au fost ridicate semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie.

Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here