Emil Moț, întâlnire cu slătinenii din cartierul Steaua. Edilul a verificat și stadiul investițiilor demarate în această zonă/ FOTO

Primarul Slatinei, Emil Moț, candidat din partea PSD pentru încă un mandat, s-a aflat, miercuri după-amiază, în cartierul Steaua, pentru a verifica stadiul investițiilor demarate în zonă pe infrastructura rutieră.

Edilul a avut și întâlniri cu locuitorii din acest cartier, cu care a purtat discuții asupra lucrărilor aflate în curs de realizare sau despre investițiile finalizate, precum și despre proiectele pe care candidatul social-democrat și le-a propus pentru următorul mandat.

„În această după-amiază (miercuri – n.r.) am verificat stadiul investițiilor recente din cartierul Steaua și am avut plăcerea să mă întâlnesc cu slătinenii care locuiesc în această zonă.

Am discutat cu ei despre lucrările pe care le-am realizat aici, dar și despre proiectele viitoare pe care le avem pentru această zonă.

Voi lua în considerare fiecare propunere a lor, sunt extrem de încântat că oamenii au fost prietenoși, deschiși, sinceri și cu multe idei bune pentru dezvoltarea cartierului lor”, a declarat Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here