Noi imagini cu liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, la petrecerile lui Bercea Mondial. Informație în premieră/ FOTO+VIDEO

Imaginile din 2009 cu actualul președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidat la Primăria Slatina, alături de interlopul Bercea Mondial la petrecerea organizată de acesta cu ocazia zilei sale de naștere, nu sunt singurele care dovedesc că liberalul de azi era un apropiat al grupurilor interlope atunci când era ofițer al Poliției Române. Noi dovezi vin să întărească legătura acestuia cu indivizi din lumea interlopă. De asemenea, OLT-ALERT prezintă, în premieră, o informație care contrazice total explicația lui Voiculescu potrivit căreia el se afla la masă cu interlopii pentru că se afla, de fapt, în misiune.

La scurtă vreme după ce ofițerul de poliție de atunci a stat la masă cu interlopii Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și Emi Pian, bucurându-se de mâncărurile alese și de băuturile fine servite de Bercea cu ocazia zilei sale de naștere, Liviu Voiculescu a răspuns „prezent” și la nunta unuia dintre fiii lui Bercea, unde partea muzicală a fost asigurată de maneliști celebri precum Adrian Minune și Florin Salam. Și unde, dacă la ziua de naștere a interlopului a fost singur, de data aceasta Voiculescu și-a luat și soția.

Colțul sălii în care cei doi au ales să stea nu a fost locul ideal unde să scape de camera de luat vederi, după cum se observă din filmulețul de mai jos.

Prezența soției alături de el la nunta organizată de Bercea îi dă peste cap explicația conform căreia Voiculescu participa la astfel de evenimente în cadrul unor „activități operativ-informative specifice muncii de poliție”, adică sub acoperire. Pentru că, altfel, am putea înțelege că se folosea inclusiv de soția sa în munca de polițist.

În plus, OLT-ALERT a intrat în posesia unei informații potrivit căreia, în timpul când era ofițer de poliție, Voiculescu avea atribuții pe linia jocurilor de noroc, nicidecum în domeniul evaziunii fiscale sau a altor asemenea fapte pentru care Bercea putea fi supravegheat.

De altminteri, poziția lui în poliție ar putea explica și afacerile cu păcănele pe care familia Voiculescu le-a demarat în 2010, când a înființat firma SC Markus Games SRL, care a devenit una dintre cele mai profitabile companii în domeniul jocurilor de noroc din Olt, dar care i-a adus și ghinion fostului ofițer, fiind pus sub acuzare de către procurorii DIICOT Craiova și trimis în judecată pentru pentru constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Achitat, în 2017, alături de alți inculpați în dosar, de Tribunalul Dolj, pe rolul căruia se află cauza, Liviu Voiculescu nu s-a bucurat prea multă vreme de sentința favorabilă lui, pentru că, la apelul declarat de procurori, Curtea de Apel Craiova a desființat sentința anul trecut, dispunând rejudecarea cauzei.

_______________

Primele imagini cu Liviu Voiculescu la o petrecere cu interlopi au început să circule miercuri pe rețelele de socializare. Mai precis, actualul președinte al PNL Olt și candidat la funcția de primar al Slatinei apare într-o înregistrare video realizată în 2009, alături de șeful Clanului Duduienilor, Emi Pian, ucis recent într-o răfuială între găști, și Bercea Mondial, la petrecerea organizată de acesta cu ocazia zilei sale de naștere (amănunte AICI).

OLT-ALERT a încercat să obțină un punct de vedere din partea lui Liviu Voiculescu despre prezența la petrecerea interlopilor, dar el nu a răspuns apelurilor noastre. Ulterior, a postat pe Facebook un punct de vedere în care încearcă să dea subiectului un substrat politic și lasă să se înțeleagă faptul că la petrecerea cu pricina era în misiune.

5 COMENTARII

  1. Hai ca te-ai aranjat Livache, la alegeri nu mai faci 10%, partidul o sa-ti dea un sut in cur si in octombrie incepe si rejudecarea dosarului unde o sa iei ca-n manele fara numar, ca si asa esti fan. Tradus in limbajul tau inseamna ca ai luat jackpotul toamna asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here