Procurorii DIICOT Craiova au arestat un bărbat pentru trafic de droguri. Individul a acționat și în Olt

Procurorii DIICOT Craiova au reținut, ieri, pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și trafic internațional de droguri de mare risc, un bărbat care acționa pe raza județelor Olt și Dolj. Tot ieri, o instanță a decis arestarea inculpatului.

Drogurile vândute de indivizi erau achiziționate la prețul de 100 euro/gram.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat, în urmă cu două zile, o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza orașului Filiași, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină.

„La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de patru percheziții domiciliare în urma cărora au fost descoperite și ridicate trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe deținute ilegal.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Dolj”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here