Marius Oprescu, președintele CJ Olt, despre realizările și neajunsurile acestui mandat/ VIDEO

Ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Olt din acest mandat a avut loc joi, 17 septembrie, la finalul căreia președintele Marius Oprescu a făcut câteva declarații despre realizările sale, dar și despre nemulțumirile legate de cei patru ani de activitate.

La loc de cinste stau investițiile pe care administrația județului le-a făcut la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pe de altă parte, președintele CJ Olt rămâne nemulțumit de volumul investițiilor din infrastructura rutieră a județului.

„Mare parte a realizărilor, a lucrurilor de care sunt mulțumit, sunt investițiile de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Totodată, o nemulțumire a mea este că infrastructura rutieră din județul Olt este foarte mare, peste 1000 de kilometri de drumuri județene, și, din păcate, neavând foarte multe măsuri de deschise pe fonduri europene, aceste drumuri nu arată într-o stare grozavă, așa cum ar trebui să fie.

Tot ce am reușit pe fonduri europene, sunt aceste drumuri și încă două care sunt în faza de evaluare. Din păcate, însă, pentru noi, banii pentru infrastructura rutieră la nivel de fonduri europene sunt foarte puțini și atunci nu reușim să reabilităm atât de mult cât ne-am dori din aceste drumuri”, a declarat Marius Oprescu.

El candidează pentru un alt mandat la șefia consiliului județean și își exprimă convingerea că PSD va câștiga, în Olt, alegerile locale din 27 septembrie.

„A fost ultima ședință ordinară din acest mandat de patru ani și bineînțeles că avem emoția unui mandat cu multe realizări, dar și cu neîmpliniri. Privesc cu optimism către viitorul mandat pentru că sunt convins că Partidul Social Democrat va câștiga aceste alegeri”, a mai spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here