Vatman din Bucureşti, împuşcat în trafic de şoferul aflat la volanul unui BMW

Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat în trafic, joi dimineaţa. Atacatorul este căutat de poliţişti.

Şoferul unui BMW a tras cu un pistol cu bile într-un vatman. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp pe linia 25, statia Bacovia.

Atacatorul a fugit de la faţa locului şi este acum căutat de poliţişti.

Se fac cercetări pentru a se vedea ce s-a întâmplat cu exactitate. Vatmanul a fost rănit uşor şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Reamintim că la începutul anului un vatman a fost la un pas să se ia la bătaie cu şoferul unui BMW care circula pe şinele de tramvai. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul câţiva metri, şoferul dă să oprească tot pe linii, dar îşi dă seama că vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboară, se aude cum loveşte tramvaiul şi are un schimb de replici cu vatmanul. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online.

În primul clip video de la incident, după primele două minute, se vede un BMW care circulă pe liniile de tramvai, în faţa tramvaiului. Autovehiculele se opresc la semafor, iar la culoarea verde, maşina nu porneşte de pe loc.

Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul. Şoferul se vede cum dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, vociferând. Se aude cum dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here