Copiii din localitatea Movileni au grădiniță nouă. Investiția a fost inaugurată vineri/ FOTO

Copiii din comuna Movileni vor merge, de acum, la grădiniță într-o clădire nouă, modernă, cu grupuri sanitare și încălzire centrală.

Investiția, în valoare de, Banca Mondială a fost inaugurată joi, în prezența președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, președintele PSD Olt, și a deputatului de social-democrat Marius Iancu.

„Primarul Ion Toma și-a onorat promisiunea făcută comunității și a construit o grădiniță pentru cei aproximativ 50 de preșcolari din Movileni.

M-a onorat invitația de a inaugura noua grădinița, în această perioadă dificilă când vedem că singurii care se preocupă de educația și siguranța copiilor sunt primarii noștri.

Echipa Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt și Ion Toma, primar Movileni a investit și va investi, în continuare, în această comună!

Noi punem oamenii pe primul loc! Investim în Olt”, a scris, pa pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Contactat de OLT-ALERT, primarul din Movileni, Ion Sorin Toma, a declarat că noua grădiniță face parte dintr-o serie de alte investiții realizate în acest mandat, printre numărându-se și diverse obiective de infrastructură rutieră.

„Noul imobil pentru grădiniță a fost finanțat printr-un program de Banca Mondială. Investiția face parte dintr-o serie de alte obiective realizate în acești ultimi ani, cu precădere în infrastructura rutieră, și nu ne oprim aici.

Recent, ne-a fost aprobată finanțarea unui proiect privind reabilitarea și modernizarea Drumului Județean DJ 546 B, în valoare de 50 de miliarde de lei vechi, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții, precum și un alt proiect de iluminat public, prin Fondul Național de Mediu, în valoare de cinci miliarde lei vechi. Sunt investiții prin care dezvoltăm localitatea. Și mai avem și alte proiecte pentru care ne zbatem să le punem în operă, totul pentru oameni”, a declarat primarul din Movileni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here