Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane au murit şi una este în comă/ VIDEO

Sursa foto: romaniatv.net

Un accident cumplit a avut loc, duminică după-amiază, în judeţul Constanţa. Trei persoane au murit şi o persoană este în comă, în urma impactului dintre două autoturisme. 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 2A (E 60) Constanţa – Hârşova, în zona localităţii Ghindăreşti, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au decedat, iar una a fost rănită grav.

Circulaţia este oprită total.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi elicopterul SMURD.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier la Ghindăreşti. Din primele informaţii ar fi patru victime încarcerate, două declarate decedate, alte două inconştiente. Forţele alocate la faţa locului sunt echipajul SMURD C de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SMURD B, autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here