Olt: Bărbat de 36 de ani, BĂTUT crunt de un consătean. Victima, transportată, INCONȘTIENTĂ, la spital

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea Pârșcoveni, a ajuns, noaptea trecută, la Urgențe, cu leziuni grave și în stare de inconștiență după ce fost bătut de un alt bărbat, din aceeași localitate.

Medicii au sesizat Poliția despre acest caz, iar oamenii legii au demarat imediat o anchetă.

„Astăzi, 20 septembrie 2020, am fost sesizați de către cadrele unei unități medicale despre faptul că un bărbat, din comuna Pârșcoveni, a fost internat, inconștient și prezintă leziuni multiple.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicesti s-au deplasat de îndată pe raza comunei Pârșcoveni și, din primele cercetări, au stabilit faptul că, la data de 20 septembrie, în jurul orei 03.00, în fața unui bar din localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul unor discuții contradictorii, între doi bărbați, cu vârstele de 36 și de 41 de ani, ambii din aceeași localitate.

În urma agresiunii, bărbatul, de 36 de ani, ar fi căzut pe partea carosabilă, după care și-a pierdut cunoștința”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here