Horoscop 21 septembrie. Racii primesc mulți bani

O zi cu scântei. Se poate să înțelegem niște lucruri pe dos și să tragem concluzii pripite, evident, dar poate ne gândim de două ori înainte de a spune și de a face ceva.

Vibrația zilei este 3 și comunicarea are nevoie de un plus de atenție.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Se poate să reînnoiți un contract dacă sunteți mulțumiți de cum au decurs lucrurile, iar dacă nu, îl întrerupeți și gata. Se pare că o să aveți multe cheltuieli, or fi rate, facturi, plus alte costuri de care nu puteți face abstracție și ar trebui să vă descurcați cu banii.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 BALANȚA

O chestiune legată de acte se cere urgent rezolvată și o să faceți cumva să luați toate semnăturile. O să investiţi niște bani în casă și angajaţi o firmă care să se ocupe de reparații, reamenajări, curățenie și multe altele, acum, până nu se schimbă vremea .

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Vi se face o ofertă de lucru și poate vă-ncântă toată povestea și o să faceți rost de bani cât de cât. Se pare că aveți multă treabă și bine ar fi să fiți în formă, să aveți tonus ca să duceți la bun sfârșit toate obligațiile și de serviciu și de viață personală.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Apare cineva care visează să faceți un cuplu și o să mai trebuiască să fiți și voi de acord, și vă gândiți. O să puteți lucra și în paralel la ceva care s-ar putea să fie solicitant și să fie o experiență care să vă folosească, c-o să vă deschidă alte uși.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

O să vă primiți banii dacă o să mai trimiteți un e-mail, o somație, o atenționare ca să nu se facă uitați acei bani. Un adevăr iese la iveală și o să vă fie clar ce aveți de făcut, cu cine puteți vorbi, sau lucra, oricum, e momentul să schimbați o tactică.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate o să luați o decizie legată de școală, de taxele pe care va trebui să le achitați și de profesori, la care să vă duceți. S-ar putea să amânați o plecare, fie cu treabă, fie în vacanță, că a intervenit ceva și o să lăsați pe altădată, ca să rezolvați urgentele, lucrurile obligatorii.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Poate vă duceți la un interviu că aveți nevoie de un loc de muncă, să vă luați o casă și să vă puteți căsători. Poate dizlocați niște fonduri ca să rezolvaţi niște probleme cu casa, ori cu mașina, dacă nu cumva un tratament medical vă poate scoate niște bani, cu forța, din buzunar.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să dați un examen, o fi un interviu că să ocupați un post, sau un concurs, ca să căpătați o funcție. E cineva cu care aveți ceva important de rezolvat, poate va fi o negociere prealabilă, după care o să vedeți dacă merită să vă asociați cu cineva, sau nu.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

Poate faceți, totuși, un set de analize medicale să eliminați orice suspiciune de boală, să știți cum stați. Poate vă pregătiți de un eveniment de familie și mai reamenajaţi pe acasă, aduceți un plus de eleganță, strălucire și aruncați lucrurile de care vă împiedicați prin casă.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să luați niște bani și să-i dați c-oți fi uitat să plătiți o factură – vă somează cineva să faceți o plată. Se poate să se fi înțeles greșit ce ați transmis cuiva, și să trebuiască să faceți lumina în povestea respectivă, și mai ales dacă vă taxează cineva la bani.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Ar avea de unde să vă mai intre bani în perioada asta, în afară de salariu și o să fie o degajare financiară. Poate vă puneți casă la punct, reparați, construiți, ceva și o să vă coste, dar nu se poate altfel, doar dacă sunteți de meserie și scutiți bani şi…nervi.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Se poate să aveți o discuție aprinsă cu cineva care vrea, musai, să aibă dreptate și poate reușiți să vă dozați tonul. Se poate să aveți de dat un răspuns unui angajator și să nu vă lăsați cu una, cu două, că e munca voastră și o să faceți ce e cel mai bine pentru voi.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here