Coliziune între două autoturisme pe DN 22, soldată cu doi morţi şi doi răniţi

Un bărbat şi o femeie au murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut luni, pe DN 22 Constanţa – Babadag, în zona localităţii Mihai Viteazu, două autoturisme intrând în coliziune.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, persoanele rănite, o tânără de 24 de ani şi un tânăr de 26 de ani, au suferit politraumatisme minore, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Decedaţii sunt un bărbat şi o femeie cu vârsta de aproximativ 50 de ani.

La faţa locului au fost mobilizate, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Dobrogea”, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere incendii şi două echipaje SMURD, pe lângă acestea deplasându-se în zonă şi două ambulanţe ale SAJ.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române a informat că traficul rutier în zona producerii coliziunii între cele două autoturisme se desfăşoară îngreunat.

“Pe DN 22 Constanţa – Babadag, în zona localităţii Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, rezultând două persoane decedate şi alte două rănite. Traficul se desfăşoară alternativ, prin dirijare”, potrivit Infotrafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here