Sfârşit tragic pentru un dascăl: A murit după ce a fost lovit de o trotinetă electrică

Oamenii legii din Buzău au demarat o anchetă penală în urma unui accident care a avut loc în parcul Crâng. Un bărbat de 71 de ani, dascăl, a murit la scurt timp după ce a fost lovit de o trotinetă electrică.

Incidentul a avut loc sâmbătă, chiar în dreptul unei bisericuţe de la intrarea în parc. La faţa locului au intervenit mai mulţi poliţişti locali, în timp ce un însoţitor al bărbatului pe trotinetă a solicitat o ambulanţă.

Victima a fost transportată la spital în stare conştienţă, însă la scurt timp a decedat. Bărbatul care circula cu trotineta electrică a declarat că victima ar fi încercat să traverseze pista pentru biciclete chiar prin fața trotinetei și nu a mai putut să-l evite. În urma impactului, bătrânul a căzut și s-a lovit la cap.

“Trăim timpuri accelerate, probabil cu grabă ca să ajungem mai repede undeva, neatenți la cei mai in vârstă și care se mișcă într-un timp mai lent. Un accident neașteptat i-a intrerupt drumul vieții. Om cu un caracter extraordinar si o inima mare cât cuprinde. (…) Cânta cu tot sufletul in corul Lyra, alături de prieteni dragi cu care s-a aventurat în călătorii pe meleaguri apropiate și indepărtate mai mult de patru (sau cinci) decade. Cu mare umor și ghidușii, făcea haz de necaz!”, a scris pe Facebook Valentina Ene, fiica bărbatului accidentat mortal de o trotinetă.

Oamenii legii din Buzău au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma decesului anunțat de familie, în funcție de rezultatul necropsiei și al cercetărilor, anchetatorii urmează să încadreze fapta.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here