Trupul unui bărbat decedat, zărit de o femeie. Victima a murit înecată

Descoperire șocantă pe lacul Tăbăcăriei din Constanța. O turistă a văzut plutind pe luciul apei trupul unui bărbat și a cerut imediat ajutor.

Echipele de intervenție l-au adus la mal, dar nu au mai putut face nimic pentru victimă. O anchetă urmează să clarifice în ce condiții a murit bărbatul, care avea aproximativ 60 de ani.

O femeie care se plimba pe malul lacului din Constanța a început să strige după ajutor imediat ce a zărit trupul plutind în apă. Mai mulţi trecători au sunat imediat la 112.

Martor: „Stăteam pe bancă şi văd un om plutind pe apă şi se vedeau bluza şi picioarele şi cineva a apelat la urgenţă, ca să vină să vadă ce s-a întâmplat”.

Pompieri şi echipaje medicale au ajuns rapid la locul indicat, însă după ce au scos trupul din apă nu l-au putut readuce la viaţă.

Ana Maria Stoica, Purtător de cuvânt ISU Dobrogea: „Sosiţi la faţa locului, colegii mei au văzut un bărbat plutind la aproximativ 3-4 metri distanţă de mal. Au intervenit cu mijloacele din dotare, l-au scos pe acesta la mal, dar din păcate a fost declarat decedat la faţa locului de medicii de pe echipajul de la ambulanţă”.

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Din primele cercetări s-a stabilit faptul că nu sunt prezente urme de violenţă la nivelul feței sau a trunchiului, precizăm faptul că identitatea persoanei nu a fost stabilită până la acest moment. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală”.

Poliţiştii iau în calcul în acest moment toate ipotezele şi urmează să stabilească în urma anchetei cum a ajuns bărbatul de aproximativ 60 de ani în apă.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here