Bătaie în plină campanie electorală! Mama unui candidat PNL a ameninţat, bătut şi înjurat echipa candidatului PSD/ VIDEO

Bătaie electorală într-o comună din Giurgiu. Încolțită de rivalii politici, mama unui candidat i-a luat la bătaie pe adversarii fiului său, în plină stradă, sub ochii oamenilor legii.

Mama candidatului PNL la Primăria a ameninţat, înjurat şi bătut echipa de campanie a primarul din partea Partidului Social Democrat. Incidentul a avut loc chiar în faţa poliţistilor.

Dan Rusu, primarul din Adunaţii-Copăceni şi fiul mamei bătăuşe, a declarat la România TV  că femeia a fost înjurată în momentul în care a încercat să vorbească cu tatăl contracandidatului fiului său.

“Noi am fost blocaţi de aceşti simpatizanţi ai acestui contracanditat, aceştia erau aduşi din alte localităţi. În acel moment tatăl contracandidatului, care a ieşit din puşcărie acum două săptămâni, a ordonat să blocheze strada. Noi în acel timp treceam cu maşinile pe lângă ei. Au blocat, s-au pus pe burtă şi nu am putut să trecem. Mama s-a dus să vorbească cu persoana respectivă şi în acel moment au început să o înjure”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here