Horoscop 22 septembrie. Leii sunt aproape să înceapă o relație de lungă durată

O zi lejeră, frumoasă. O să ne străduim să menţinem armonia, echilibrul din viaţa noastră, c-am schimbat semnul zodiacal, suntem în Balanţă.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să facem lucruri de valoare.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Apar veşti bune, care să vă dea o nouă direcţie şi să vă găsiţi un job care să vă pună în valoare calităţile, şi să prosperaţi. O să rezolvaţi multe dintre lucrurile care v-au dat bătăi de cap şi o să faceţi progrese în planul afacerilor, semnaţi diverse contracte şi or să vă intre şi bani.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

O să aveţi de luat bani, sunt şi cheltuieli de care nu puteţi face abstracţie, dar o să vă descurcaţi frumos. Sunt situaţii care se cer analizate în amănunt, în perioada asta şi o să le găsiţi sensul, ca să puteţi merge mai departe cu proiecte şi mai îndrăzneţe.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se pare c-o să vă străduiți mai mult cu un proiect de timp liber, mai cooptaţi nişte oameni care să se implice şi ei şi o să iasă ca lumea. O stare de bine, poate aţi primit o invitaţie la plimbare, la cafea, poate vă-ntâlniţi pentru prima dată cu cineva care visează la o relaţie cu voi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate vă ocupaţi de maşină, o duceţi la service şi dacă nu dă semne de recuperare vedeţi ce bani aveţi ca să vă luaţi alta. E momentul să fructificaţi o idee, să lansaţi la apă un proiect care-o să v-aducă bani şi să vă meargă din ce în ce mai bine din punct de vedere profesional.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate o să vi se trezească interesul pentru o disciplină anume, de studiu, sau poate vă şcoliţi online şi faceţi economie de timp. O să daţi de nişte coechipieri de afaceri cu care veţi colabora în bune condiţii şi o să prelungiţi un contract şi-o s-aveţi bani că o să vă fie bine plătită munca.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Vă mai gândiţi dac-o să continuaţi cu acelaşi parteneriat de afaceri, sau vă alegeţi alţi colaboratori cu care să aveţi parte de câştiguri mai mari. Poate-a venit scandența şi o să trebuiască totuşi să plătiţi ratele pe care le-aţi amânat când a-nceput pandemia – şi faceţi cumva să mai rămâneţi şi cu o rezervă.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

Apare cineva care n-a renunţat la ideea de a forma un cuplu pentru că simte că vă completaţi frumos. V-au rămas multe lucruri de dus la bun sfârşit şi dacă nu vă conformaţi apar sancţiuni şi alte reproşuri, admonestări, aşa că mai bine rezolvaţi totul şi cât mai repede.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

O să scoateţi nişte bani din cont ca să vă luaţi câteva lucruri decorative pentru casă şi o să redecorati interiorul. E o perioadă încărcată la serviciu, or fi şi nişte treburi gospodăreşti care vă ţin ocupaţi când ajungeţi acasă şi o să fiţi acaparaţi cu totul de treburi – mai şi respiraţi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate s-aveţi ceva de vorbit şi de făcut cu nişte rude apropriate, fraţi, surori, şi să vă puneţi de acord în toate privinţele. O să vă bucuraţi de invitaţia unor prieteni care vor să vă scoată pe la evenimente şi o să vă faceţi programul în aşa fel încât să ajungeţi la un spectacol, un concert.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 RAC

Relaţia cu partenerul de cuplu o să fie şi mai bună şi o să ajungeţi şi la căsătorie anul ăsta, celălalt. Vă consultaţi cu ai voştri când vine vorba de mutat, sau ca să zugrăviţi, să mai ridicaţi un etaj, ca să nu fie cineva care să vrea altceva decât majoritatea.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 LEU

În orice moment poate să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să puteţi forma un cuplu stabil. Parcă v-a mai trecut oboseala, aţi scăpat probabil de nişte griji şi o să deveniţi mai creativi, o să puteţi lucra şi în particular şi să vă intre mai mulţi bani la bugetul familiei.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate ieşiţi la o cafea, un fresh cu cineva care vine cu o propunere de activitate deconectantă şi n-o să ziceţi NU. O să daţi curs unei oferte de lucru şi să câştigaţi bani, să vă aranjaţi casa şi să le luaţi copiilor, mai ales, ce au nevoie, ca să fie toată lumea mulţumită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here