O tânără de 20 de ani a tâlhărit de două ori același bărbat. Ce a furat tânăra

Un bărbat de 43 de ani din Piatra Neamț a fost tâlhărit de două ori de o tânără de 20 de ani.

După primul incident, bărbatul a reușit să își recupereze portofelul, însă a fost atacat de fată și a doua oară, când aceasta a fugit cu telefonul să mobil.

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o persoană despre faptul că a auzit cum vecinul său a fost agresat în proximitatea blocului. În urma deplasării la fața locului, aceasta a observat că vecinul său prezenta multiple leziuni, acesta spunându-i că a fost lovit și deposedat de telefonul mobil”, au transmis polițiștii din Piatra Neamț, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 16.30, bărbatul de 43 de ani, din Piatra Neamț, se deplasa pe o alee dintre blocuri, a fost urmărit și deposedat de către o tânără, de un portofel pe care îl avea în buzunarul drept din spate al pantalonilor. Pentru a-și asigura scăparea, tânăra s-a luptat cu bărbatul și s-a smucit eliberându-se din prinsoare, moment în care cel din urmă și-a recuperat portofelul.

Ulterior, tânăra a urmărit-o din nou pe persoana vătămată, iar în momentul în care acesta a ajuns pe o alee din proximitatea locuinței sale, prin exercitarea de acte de violență și împingându-l din spate, bărbatul a căzut la sol și s-a accidentat, moment în care a fost deposedat de telefonul mobil. În urma examinării medico-legale, leziunile fizice suferite necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

„La data de 19 septembrie a.c., în baza unor informații primite din partea unui polițist aflat în timpul liber, tânăra, de 20 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistată pe raza municipiului și condusă la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor”, mai preciează polițiștii.

În urma documentării activității infracționale, aceasta a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie (2 acte materiale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here