Ultimele „cozi de ciocan” din PSD Caracal au migrat la PNL

Deputatul Dan Ciocan s-a mutat cu toate rămășițele de bagaje la PNL Caracal.

Ultimele unelte ale deputatului Dan Ciocan rămase în PSD Caracal după ce el a fost dat afară au părăsit, miercuri, oficial, organizația pentru a se alătura PNL Caracal.

Este vorba de 11 social-democrați a căror migrare spre tabăra liberală survine la solicitarea expresă a lui Dan Ciocan, care i-a anunțat că a bătut palma cu cine trebuia și că va fi pe locul doi la alegerile parlamentare din decembrie, din partea PNL, spun surse liberale.

De altfel, șeful de cabinet a lui Dan Ciocan, Nicolae Ninel, și-a anunțat deja pe Facebook susținerea pentru Cristian Conea, candidatul PNL la Primăria Caracal.

Dan Ciocan, un personaj controversat, criticat și hulit ani de zile în presă și în comunitatea locală, a fost exclus din PSD după ce a încercat să racoleze membri importanți ai PSD Caracal pentru ai transfera către PNL și Pro România Caracal. Văzând că membrii cu adevărat importanți ai PSD Caracal nu îl urmează, iată că a decis să-și transfere și ultimele “cozi de ciocan” (cum s-a exprimat un fost coleg de partid al parlamentarului) deținute în PSD.

Pentru că interesele financiare proprii ale fraților Ciocan și închiderea robinetului la bani publici prin câștigarea alegerilor de către actualul președinte al PSD Caracal, Marian Doldurea, reprezintă o miză mult prea mare, frații Ciocan au devenit sponsorii oficiali și pentru Cristian Conea, și pentru Octavian Stănescu.

Dacă Dan Ciocan s-a orientat către PNL, fratele său Cornel Ciocan joacă la două capete, reușind pe de-o parte să își impună cei doi fini, pe Costică Alexe și Cornel Georoceanu, pe locuri fruntașe în lista de consilieri a Pro Romania Caracal. În același timp însă, îl finanțează puternic pe Cristian Conea, candidatul PNL la primărie, implicându-l pentru sprijin inclusiv pe Dan Diaconescu, fostul său coleg.

Așteptăm cu interes integrarea traseiștilor în echipa doctorului Conea, cel care susținea mai zilele trecute, ca și Octavian Stănescu, celălalt iepure al fraților Ciocan, că le va oferi caracalenilor o administrație fără baroni la Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here