Atac cu armă albă. Poliția anunță doi răniți, atacatorul a fost arestat

Cel puţin două persoane au fost rănite vineri, într-un atac cu cuţitul, în apropiere de fostul sediu al revistei satirice Charlie Hebdo, la Paris, iar singurul suspect a fost arestat, a anunţat poliţia franceză, relatează The Associated Press.

Un reprezentant al poliţiei a anunţat că, după ce autortiăţile au crezut iniţial că doi atacatori au fost implicaţi în atac, ele cred că este vorba despre un singur atacator, care a fost arestat în Piaţa Bastilia.

Sursa citată a anunţat că poliţia efectua în continuare verificări, în timp ce interoga suspectul.

Poliţia a anunţat iniţial că patru persoane au fost rănite în atac, însă oficialul citat a declarat pentru AP că de fapt doar două persoane au fost rănite.

Poliţia nu a putut să explice aceste discrepanţe.

Motivul atacului era neclar şi nu era clar nici dacă are o legătură cu Charlie Hebdo, care şi-a mutat sediul în urma atacurilor teroriste din 2015, soldate cu 12 morţi în redacţia săptămânalului satiric.

Potrivit unor jurnalişti AP aflaţi la faţa locului, poliţişti francezi au ”inundat” cartierul, în apropiere de staţia de metrou Richard Lenoir.

Poliţia a izolat zona, inclusiv fostul sediu al Charlie Hebdo, în urma observării unui colet suspect în apropiere, potrivit oficialului citat.

Poliţia nu a dezvăluit identitatea atacatorului şi nici a răniţilor, care se află în stare foarte gravă, a precizat el sub protecţia anonimatului.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here