Ciolacu: „Nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era la Cotroceni. Aceasta nu este România normală”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, i-a reproşat lui Klaus Iohannis faptul că l-a invitat la Palatul Cotroceni pe Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei. Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a sugerat şefului statului să îi cheme la Palatul Cotroceni pe toţi candidaţii la Primăria Capitalei pentru a-şi prezenta proiectele.

„Am o singură mâhnire, mai ales în ceea ce priveşte ziua de ieri, este vizazi de preşedintele Iohannis. Nu poţi, indiferent de cât de mult îşi doreşti să iasă un anumit candidat. Este nepermis să transformi Cotroceniul în sediu de campanie pentru un anumit candidat.

Toate lucrurile trebuie să o aibă o măsură, un echilibru. Acesta este rolul preşedintelui. Aceasta nu este România normală pe care preşedintele Iohannis a promis-o tuturor românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Prezent vineri la Bistriţa pentru a susţine candidaţii social-democraţi la alegerile locale, liderul PSD i-a sugerat lui Klaus Iohannis că „poate n-ar fi rău să facă o invitaţie la toţi candidaţii la Primăria Generală să-şi prezinte proiectele”.

„Sunt convins să Gabriela Firea are mai multe proiecte, mai explicite. Nu cred că locul contracandidatului Gabrielei Firea era ieri la Cotroceni, poate la alte instituţii ale statului.

Dacă doreşte binele bucureştenilor şi să se implice în avizarea proiectelor pentru bucureşteni, de ce nu a invitat-o pe Gabriela Firea timp de patru ani, cât timp a fost mandatul ei la Primăria Capitalei?”, a spus preşedintele PSD.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here