Emil Moț: Am votat pentru continuitate, am votat pentru slătineni/ VIDEO

Primarul Slatinei, Emil Moț, a votat, duminică, alături de soția sa, la Secția 40 de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”.

Edilul, care candidează pentru un nou mandat, spune că a votat pentru continuitate, pentru slătineni, pentru proiecte cu fonduri europene, pentru ca vaiața tuturor să fie mai bună.

„Am votat astăzi pentru continuitate, am votat pentru slătineni, am votat pentru proiecte cu fonduri europene, am votat pentru viaţa noastră, a tuturor, să meargă înainte, să meargă din ce în ce mai bine. Până acum, în Slatina, totul este foarte, foarte bine, nu sunt incidente electorale şi îmi doresc nici să nu fie. Aş vrea, cu această ocazie, să-i invit pe slătineni să participe la procesul de votare”, a declarat, la ieșire din secția de vot, Emil Moț.

Edilul s-a referit și la noile condiții în care se desfășoară procesul electoral din cauza pandemiei de coronavirus, afirmând că acestea sunt respectate în secțiile de votare din Slatina și că oamenii nu au de ce să se teamă.

„Este la fel ca acum patru ani, poate puțin mai mare, o jumătate de procent mai mare. Văd că pandemia nu are efecte negative asupra votanților. Au fost luate măsuri de Primăria Slatina, cât și de Prefectura Olt. Toată lumea este în siguranță. Avem dezinfectant, avem măşti pentru persoanele care nu au. Se respectă distanțarea socială, avem culoare diferite, o cale de intrare, o altă cale de ieșire. Nu văd ce probleme ar fi şi nu văd de ce slătinenii s-ar speria şi n-ar participa la vot”, a mai spus Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here