Horoscop 27 septembrie. Capricornii pot câștiga mai mulți bani

Surprize astăzi. O să aflăm veşti care să ne dea programul peste cap şi o să ne putem reorienta, ca să facem o schimbare de macaz

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem intuiţie să ştim ce e benefic şi ce nu.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 BALANŢA

E cineva care se apropie cu paşi repezi de voi că vrea să ieşiţi la cafea, la plimbare, orice ocazie e bună să vă-ntâlniţi. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vă apreciază şi poate puneţi la cale nişte proiecte care să v-aducă bani în ultima parte a anului.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION

Se poate să vină cineva în vizită şi dacă nu sărbătoriţi nimic, că e un fel de ziua musafirilor. Aflaţi noutăţi care vă pot pune pe o altă rută profesională şi o să găsiţi idei comune cu ale celor cu care veţi colabora.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E o problemă care vă obsedează, c-ar trebui să vorbiţi despre ea, poate are legătură cu cineva de care v-aţi separat. O să ieşiţi la plimbare, să luaţi aer, să vă mai vedeţi şi cu vreun frate, o soră şi să împărtăşiţi bucuriile, reuşitele, confirmările din ultima vreme.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate plecaţi pe undeva cu prietenii c-o fi maşina în service, ori e nouă, dar nu-s toate actele la zi, ceva se-ntâmplă. Vă faceţi nişte socoteli cu banii ca să vedeţi dacă v-ajung pentru o ieşire la mare, sau la munte, undeva la aer curat şi o să şi încasaţi mâine, poimâine nişte bani.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să le faceţi o vizita unor prieteni care v-au chemat mai demult pe la ei, de pe vremea când nu era voie. Se poate să vă treziţi cu un musafir, sau măcar cu un telefon care să vă scoată din rutina zilnică şi să vă invite la o plimbare.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 PEŞTI

Poate va invita un angajator la o cafea , să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce o sumă mare de bani. O să vă permiteţi un mic respiro fie să vă duceţi pe undeva, fie să-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni cu care va-ntelegeti de minune.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC

 

E cineva care nu v-a uitat şi vrea să mai daţi o nouă şansă relaţiei voastre şi poate iese ceva. O s-ajungeţi şi în locurile pe care-oti fi vrut să le vizitaţi acum câteva luni, dar nu s-a putut din cauza pandemiei – poate v-aţi reprogramat biletele

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 TAUR

 

O să va-ntelegeti mai bine cu anturajul, cu partenerul de cuplu – comunicarea va fi la nivel superior. E o revenire la vremuri mai bune, poate s-a-ntors cineva care e pe lungimea voastră de undă şi doar în compania acestei persoane simţiţi că trăiţi.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să vă duceţi la o aniversare, la un botez, chiar, cineva dă o petrecere şi o să fiţi şi voi pe-acolo. Poate ţineţi legătura online cu cei cu care veţi colabora în perioada care urmează, şi o să vă organizaţi ca să puteţi lucra şi de-acasă, dacă va fi cazul.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 RAC

 

Vi se iveşte ocazia să faceţi o reuniune cu câţiva prieteni care va-mpartașesc un hobby şi o să fie deconectant. Întrevedere cu cineva care e trup şi suflet alături de voi, şi o să v-apropiaţi de o căsătorie, dacă lucrurile merg bine şi vă simţiţi în siguranţă, în această relaţie.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 LEU

Vă pregătiţi de o relansare, vreţi să atrageţi toate privirile, şi să primiţi confirmări din partea publicului ţintă. Poate daţi o raită pe la un târg de mobilier sau faceţi cumpărături online ca să vă amenajaţi loc de joacă, de studiu, de lucru pentru toţi ai casei.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă bucuraţi de vizită cuiva şi poate puneţi la cale o activitate de timp liber, în viitorul apropiat. O să vă faceţi programul în funcţie de cei tineri, poate e o mică petrecere pentru ei, sau o fi un botez, e o sărbătoare, oricum.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here