Horoscop 28 septembrie. Peștii evaluează banii din cont

Horoscop 28 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să facem tot ce depinde de noi ca să avem linişte şi echilibru în relaţia de cuplu şi spor în cea parteneriala.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să dăm drumul proiectelor noi.

Horoscop 28 septembrie 2020 BALANŢA

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vă tot dă târcoale c-ar trebui să-i daţi un răspuns – dacă mergeţi mai departe, sau nici gând. Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de afaceri şi cântăriţi bine de tot situaţia să vedeţi dacă va-ncumetați la aşa ceva, sau nu.

Horoscop 28 septembrie 2020 SCORPION

O să primiţi un accept, poate vă angajaţi undeva! Se pare c-o să faceţi o schimbare. O să fiţi prinşi cu treburile şi de serviciu şi personale, cu şcoala voastră, a copiilor, şi o să fie agitaţie, dar o să şi rezolvaţi o sumedenie de lucruri.

Horoscop 28 septembrie 2020 SĂGETĂTOR

Cineva dintr-o fostă relaţie pretinde că s-a schimbat şi că n-or să mai fie probleme între voi şi o să vă puteţi convinge dacă-i aşa. Se pare c-o să vă invite cineva la o plimbare prin ţară pe undeva, se poate şi în străinătate şi să vă bucuraţi de un timp de respiro şi de o companie agreabilă.

Horoscop 28 septembrie 2020 CAPRICORN

E posibil să luaţi nişte bani şi să fiţi în tratative pentru un nou contract care o să v-aducă bani. Poate-a sosit momentul să investiţi nişte bani în casă şi să dedicaţi o parte din timp treburilor gospodăreşti, să creaţi mai mult spaţiu de lucru, de joacă pentru copii.

Horoscop 28 septembrie 2020 VĂRSĂTOR

E bine să strângeţi rândurile şi să vă implicaţi într-o activitate care-o să v-aducă o serie de reuşite c-o să contribuie întregul grup. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să colaboraţi, fie pe linie profesională, fie personală, în timpul liber şi să faceţi lucruri indite.

Horoscop 28 septembrie 2020 PEŞTI

E o datorie mai veche, poate vreo rată pe care-aţi amânat-o şi care trebuie – musai – plătită ca să nu vă fie şi mai greu la sfârşitul anului. Faceţi o evaluare a banilor din cont şi achitaţi facturi, rate şi alte obligaţii lunare şi neprevăzute şi păstraţi ceva şi pentru o escapadă turistică la sfârşit de săptămână.

Horoscop 28 septembrie 2020 BERBEC

Există o sursă de bani de explorat ca să vă asiguraţi un fond de rezervă din care să vă alimentaţi – la nevoie. V-au rămas multe lucruri de pus în ordine poate şi maşina ar trebui dusă la reparat, sau or fi nişte acte expirate şi o să le reactualizaţi.

Horoscop 28 septembrie 2020 TAUR

O să tot primiţi oferte de lucru şi n-o să vă fie greu să faceţi o selecţie şi chiar s-alegeţi ceva care să vă placă. E un suflu de prospeţime la voi, e cineva tânăr care va face ochi dulci şi pare irezistibilă persoana – totul e să fiţi liberi de contract.

Horoscop 28 septembrie 2020 GEMENI

Se poate să lucraţi şi în paralel cu serviciul şi să vă suplimentaţi veniturile, să strângeţi un capital. O reuşită – poate vi se returnează nişte bani, o să vi se facă dreptate, fie la tribunal, fie la bună înţelegere şi o să fie o reparaţie morală, financiară.

Horoscop 28 septembrie 2020 RAC

O să mai ieşiţi un pic din carapace şi să staţi la poveşti cu prietenele, să vă refaceţi moralul, să vă consolidaţi relaţiile. Încă mai aveţi de unde să luaţi bani în plus, or fi rămăşiţe de ici de colo şi o să vă faceţi planuri pentru sfârşitul de săptămână să plecaţi pe undeva să vă relaxaţi.

Horoscop 28 septembrie 2020 LEU

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească – mănuşă şi o să tatonaţi terenul să ştiţi dacă poate fi pe viaţă! O să vă contacteze cineva care spera la o colaborare şi o să vă încânte oferta, pentru că e în stilul vostru şi aţi lăsa imaginaţia să zburde, să iasă ceva frumos.

Horoscop 28 septembrie 2020 FECIOARĂ

O să mai luaţi diverse lucruri necesare şcolii fie on-line, fie la sediu, sau ca să lucraţi de-acasă. Se pare c-o s-aveţi spor la activităţile care ţin de şcoală, şi la cele administrative ale casei, o să faceţi ordine şi în hârtii şi o să luaţi semnături pe toate actele date spre aprobare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here