Marian Vasile, primarul din Studina, dorit la conducerea PNL Olt. El a câștigat noul mandat cu peste 86%

Marian Vasile, primarul din Studina, este dorit la conducerea PNL Olt de fostul ministru al Educației Daniel Funeriu, după ce Vasile a câștigat noul mandat de primar cu peste 86%, în vreme ce candidatul liberalilor la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a pierdut alegerile, obținând doar 27,23% din voturile slătinenilor, cu mult mai puțin decât canditatul PSD Emil Moț, care a reușit să adune 49,74% din voturi.

Dorința fostului ministru apare pe pagina sa de socializare, unde Funeriu critică dur conducerea PNL Olt, care, în opinia lui, ia în considerare doar rezultatele din marile orașe, și nu rezultatele zdrobitoare înregistrate de candidații din localitățile rurale.

„Eu știu că voi vă uitați la marile orașe și remarcați rezultatele de acolo, dar uitați-vă un pic și la primarii din rural care fac minuni în comunele lor. Eu v-am tot spus de oameni ca Marian Vasile de la Studina, Olt, care rup tot. El a luat 86.2%. Chiar nu înțeleg de ce anume, PNL de exemplu, nu îl face pe Marian Vasile șeful pe județul Olt, altminteri roșu din cap până în picioare. Ar fi un extraordinar exemplu ca un foarte bun primar din rural să conducă politic un județ”, a scris, pe Facebook, Daniel Funeriu.

Candidatul liberalilor la funcția de primar al Slatinei a fost chiar președintele PNL Olt, care a pierdut alegerile la un scor rușinos. În vreme că contracandidatul lui, social-democratul Emil Moț, a obținut 49,74%, în vreme ce Voiculescu a adunat doar 27,23% din voturile slătinenilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here