Bărbat suspect de furt, prins în flagrant de un polițist din Craiova aflat în timpul liber

În cursul zilei de luni, un polițișt din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, care se afla în timpul liber, a observat  un bărbat despre care existau suspiciuni că ar fi sustras produse dintr-o societate comercială. Polițistul l-a urmărit pe bărbat pe mai multe străzi din apropiere și totodată a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Craiova.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și cu sprijinul respectivului polițist l-au prins și condus la sediul poliției pentru audieri pe bărbatul respectiv. În urma verificărilor, cel în cauză a fost identificat în persoana unui bărbat de 45 de ani, din Brașov, stabilindu-se faptul că acesta, în jurul orelor 17:45, ar fi sustras o pereche de ghete din incinta unei societăți comerciale din Craiova.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here