Mărturia primarului care a sărbătorit realegerea pe cal. De ce a recurs la acest gest

Primarul comunei gorjene Drăguțești, Dumitru Popescu, a sărbătorit victoria la alegerile locale într-un mod inedit. Aproape de miezul nopții, alesul local s-a plimbat pe străzile comunei călare pe un cal, iar în urma sa au fost sute de mașini ale simpatizanților. Edilul spune că a făcut acest gest în semn de mulțumire față de cetățenii care l-au votat și i-au oferit cel de-al doilea mandat de primar.

Primarul Dumitru Popescu spune că a recurs la acest gest ca să le transmită localnicilor „să nu renunțe niciodată la animalele lor”.

Sunt un împătimit al cailor, iubesc aceste animale foarte mult și am zis să le arătăm oamenilor că de aici am plecat, de la simplele noastre animale, care acum nu mai sunt băgate în seamă, sunt lăsate într-o parte. Eu nu muncesc acest cal, îl țin doar de drag. Din dragoste pentru animale țin acest cal”, a spus edilul PSD, la Digi24.

Am ținut cu tot dinadinsul să fiu pe acest exemplar, Șoimul, un armăsar de 3 ani, face parte din categoria cailor românești, semigreul românesc”, a mai spus Dumitru Popescu.

În ceea ce privește alegerile, el a spus că „este o victorie a cetățenilor din comuna Drăguțești” și că „toți cetățenii au ieșit la porți și ne-au aplaudat”.

Obiectivul său pentru următorul mandat este ca în toate satele din comună să fie canalizare și gaze.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here