Panică la o şcoală. Copiii au fugit de la ore de teamă să nu fie testaţi COVID şi vaccinaţi

Panică la școala din Murgeni, județul Vaslui! Mai mulți părinți au făcut scandal, după ce copiii lor au fugit de la școală de teamă că vor fi testați pentru COVID și vaccinați. Totul a pornit după ce un elev a chiulit de la școală și a fost surprins de părinți, iar ca să scape basma curată, copilul le-a spus acestora că în unitatea de învățământ se fac teste, dar și vaccinuri.

Haosul din școala din Murgeni, județul Vaslui, a început după ce un elev a chiulit de la ore și a fost surprins de părinți. Ca să scape basma curată, copilul le-a spus acestora că în școală se fac teste COVID, dar și vaccinuri. Revoltați, părinții s-au adunat la școală ca să ceară explicații.

“Le-a făcut test covid, vaccinare. Au venit copiii plangand acasă. Cum puteți să spuneți că nu… cand au fugit sute de copiii din clasă. Îmi omori tu copilul, faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să știe părinții”, a povestit unul dintre părinţi.

Spiritele s-au calmat abia după sosirea polițiștilor.

Reprezentanții Directiei de Sãnãtate Publică, dar și cei ai Inspectoratului Școlar JudeȚean au negat cu vehemență că la instituția de învățământ ar fi avut loc vreo acțiune medicală.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here