„DECIZIE PENTRU UMILIRE TOTALĂ”. Noi detalii în cazul Caracal

Sursa foto: romaniatv.net

La finalul lunii septembrie, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au luat o decizie cu privire la dosarul în care este judecat Gheorghe Dincă, cel care anul trecut le-a răpit și omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Gheorghe Dincă a declarat că doi bărbați ai clanului Sportivilor ar fi săltat-o pe Alexandra în timp ce acesta era plecat la farmacie.

Potrivit Curții de Apel Craiova, dosarul cazului Caracal va putea fi judecat după ce constestațiile formulate atât de către inculpatul Gheorghe Dincă, cât și de către familiile celor două fete dispărute au fost respinse. Așadar, potrivit magistraților Curții de Apel Craiova, contestațiile formulate de inculpatul Gheorghe Dincă, cât și cele formulate de partea civilă Tudorița și Ion Măceșanu, părinții Alexandrei, respectiv Monica Melencu și Stelian Iordache, mama și bunicul Luizei Melencu sunt nefondate, astfel că dosarul poate fi judecat.

„Respinge contestaţiile formulate de contestatorul inculpat Dincă Gheorghe şi de către contestatoarele părţi civile, Măceşanu Tudorița, Măceşanu Ion, Melencu Monica şi Iordache Stelian împotriva încheierii nr. 21 din 03.06.2020 pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul 54/104/2020/a1 că nefondate”, se arată în mînuță Curții de Apel Craiova.

Mai mult decât atât, fiecare contestatar va trebui să plătească suma de 80 de lei pentru cheltuieli judiciare.

„Obligă fiecare contestator la plata unei sume de 80 lei cu titlul de cheltuieli judiciare în favoarea statului, se menţionează în mînuță instanţei.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a reacționat imediat pe pagină să de Facebook la aflarea veștii că dosarul nu se va întoarce la procurori și că cei care au formulat contestațiile sunt obligați să plătească pentru cheltuielile judiciare.

„ASTĂZI ‼DECIZIE PT UMILIRE TOTALĂ!‼ După toate cele aflate în ultimele luni de zile, inclusiv ieri, Curtea de Apel Craiova a executat ORDINUL‼Dosarul NU se întoarce la parchet, ne respinge toate solicitările și ne OBLIGĂ la plata de 80 ron‼Ultima parte este mai mult așa pentru a ne UMILI….Să ni se arate că nu contează ADEVĂRUL ci ceea ce vrea SISTEMUL‼!

Această decizie a instanței este o RUȘINE‼ NU cunosc precedent în care atât VICTIMELE cât și AGRESORUL să ceară retrimiterea dosarului pentru readministrarea probelor și să fie REFUZATĂ în camera preliminară… ‼DREPTATEA A MURIT ÎN ROMÂNIA și nu mai contează ce credem sau ce probăm noi‼Pregătiți-vă de SCLAVAGISM!!!”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Contestatarii doreau că dosarul să se întoarcă la procurori pentru refacerea probatoriului, considerându-se, de ambele părți, că nu există suficiente probe pentru a susține acuzațiile formulate, notează impact.ro.

Sursa: olt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here