Horoscop 5 octombrie. Vești pentru toate zodiile. Taurii vor avea parte de surprize

Începem frumos săptămână şi o să ne construim drumul spre succes pentru că doar noi îl putem pava cu bunele noastre intenţii.

Vibraţia zilei este cinci şi poate exista un factor surpriză.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Se observă o sursă de bani şi o să luaţi diverse lucruri pentru casa, au nevoie şi copiii de aparatura pentru şcoală, printre altele. Vă pregătiţi de un interviu, poate vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi o să fie cu succes – voi să fiţi în formă maximă.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Se conturează o colaborare avantajoasă, numai să vă faceţi timp, să lucraţi şi în paralel. Se poate să mai adunaţi 2-3 prieteni ca să reluaţi o preocupare de timp liber, sau ca să vă implicaţi într-o activitate filantropică, sub umbrelă unei fundaţii.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Poate abordaţi din alt unghi o activitate recreativă şi vă mai asociaţi cu cineva şi scoateţi un produs pe piaţă. Ar avea de unde să vă intre bani şi să faceţi fața cheltuielilor de tot felul, şi să mai faceţi loc şi altor sume de bani până la sfârşitul anului.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Aţi mai putea cheltui nişte bani ca să vă reamenajaţi interiorul şi să fiţi gata de musafiri – la un moment dat, c-o s-aveţi party acasă. Apar noutăţi de ultimă oră în sfera sentimentală şi o să vă armonizaţi cu cineva care o să intre lejer în viaţa voastră

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Aţi putea ieşi la rampa cu ceva care să vă sporească cota de succes şi să vă asiguraţi şi o sursă constantă de bani. Poate-o să daţi din nou un examen, să vă puteţi deplasa, ori să vă-nscrieți la o şcoală, o să faceţi nişte lucruri pe care le-oți fi început prin iunie, iulie şi-acum le-a venit şi lor rândul.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

O s-aveţi spor la preocupările de tip intelectual şi o să vă descurcaţi de minune la şcoală, la examene. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să i-o comunicaţi şi partenerului, sau să i-o declaraţi, că poate e de dragoste şi cu intenţii de căsătorie.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Poate faceţi un împrumut la bancă să vă cumpăraţi o maşină, c-oți fi cheltuit prea mult cu reparatul celei pe care-o aveţi. O să puteţi repara atât obiecte casnice, cât şi situaţii cărora nu le-aţi făcut față la un moment dat. Şi relaţiile de cuplu pot fi resuscitate.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 TAUR

E posibil să primiţi ceva în dar de la o persoană care se simte atrasă de voi, dar nu îndrăzneşte să se apropie prea mult. Vi se oferă prilejul să alegeţi o variantă de lucru care v-ar aduce mai mulţi bani în casă, şi o să fie ceva care să vi se potrivească.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Sunt ceva probleme legate de şcoală care va solicita, şi o să vă faceţi timp, printre picături să-i supravegheaţi pe copii la lecţii. Sunt acte de semnat, poate e şi o materie de parcurs, dacă nu o bibliografie, şi-o să vi se deschidă un nou drum, în carieră.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 RAC

O să vă ocupaţi de casă şi probabil o să treceţi şi pe la notar să autentificaţi nişte acte, poate aţi vândut, aţi cumpărat o locuinţă. O să primiţi o mână de ajutor din partea unor oameni care vă apreciază şi o să câştigaţi timp liber, pe care să-l petreceţi cu ai voştri.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 LEU

O să luaţi nişte bani din urmă şi mai plătiţi una, alta ca să fiţi la zi cu cheltuielile. A venit scadenţa şi trebuie să plătiţi ratele, şi să vă echlibrați financiar, c-aveţi o perioadă cu multe cheltuieli şi nu vreţi s-aveţi restante.

HOROSCOP 5 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să aflaţi o veste bună de la cineva care v-aşteaptă în alt oraş, poate şi peste graniţă şi o să fixaţi când şi unde vă-ntâlniţi. O s-aveţi drumuri de făcut, poate-ncepeți nişte cursuri şi o să vă drămuiţi timpul ca să mai staţi şi cu ai voştri – să nu-l neglijaţi pe partenerul de viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here